Film - Tracers

 

She's Kinda Hot

 

New phone


Gick och köpte mig iPhone 6s igår, tyvärr hade dom slut på rosa färgen så fick bli en silver men det funkar med, man har ju ändå mobilskal eller jag har det iaf 😊 
Jag tycker mobilen är as bra 😍

iPhone 6s

 
Vet ni hur mycket jag vill ha iPhone 6s? JÄTTE MYCKET!
Min iPhone 4s, börjar ge upp lite så skulle behöva en ny mobil men varför är mobiler så dyra?
Sen när jag är så van vid iPhone och jag gillar deras mobiler väldigt mycket, vet inte om jag skulle vilja köra på något annat mobil märke...

Piercings!

Jag är grymt sugen på både pierca & tatuera mig.
Länge sen jag gjorde något av det, förutom att jag håller på och töjer mina öron men det är inte riktigt samma sak, visst hålet blir större men skulle inte direkt kalla att man har skaffat sig en ny piercing.
 
Min plan är iaf att runt 20:de denna månad ska jag skaffa mig en ny piercing men är lite osäker på vad jag vill skaffa, för är jätte sugen på cheeks, vertical labret & snake bites men vet inte vilken.
Tanke på att jag har redan septum i "ansiktet" så måste det passa med den också och det gör alla dom... så det gör saken bara svårare.
 
Känns som om jag gör läppen så är läknings processen snabbare jämfört med kinderna...
 
Tips?

Hår historia

 
På senaste tiden har det blivit ganska mycket & byta hårfärg.
Hade från början hela håret blått men trivdes inte så jätte bra, så jag bestämde för och färga lila "utväxt", då upplevdes det blåa lite mörkare och jag trivdes jätte bra!
Kommer nog färga i framtiden lila & blå ombre.
men sen nu har jag röd & orange ombre och varför jag färga till dom färgerna vet jag knappt själv men passar ju bra nu när hösten är verkligen på gång!
 
Kan säga att mitt hår gillar nog inte mig så mycket efter all blekning.
Sen var det jätte svårt och gå från kalla färger till varma färger.
men äntligen har jag lyckas få en röd nyans, förut var det mer rosa.